WIJ ZIJN
INTELLIGENT LABS

Door te focussen op voeding, lichaamsbeweging en mindfulness creëren we een gezondere en gelukkigere wereld. Daarom komen onze klanten op de eerste plaats en bieden we wetenschappelijk bewijs voor wat we met je delen.

Traditionele multivitaminen maakten niet echt het verschil, dus hebben we er gemaakt die dat wel doen.

VISIE

We willen de wereldwijde gezondheid helpen verbeteren door meer inzicht te geven in de invloed van voeding op onze biologie. We willen mensen met een chronische ziekte helpen om de juiste voeding voor hen te vinden om op deze manier hun gezondheid te verbeteren.

MISSIE

Bij Intelligent Labs combineren we voedings- en leefstijladviezen met de beste voedingssupplementen om je te helpen uw gezondheid onder controle te krijgen en een gezonde levensstijl te leiden.

WAARDEN

Door te focussen op voeding, lichaamsbeweging en mindfulness creëren we een gezondere en gelukkigere wereld. Daarom komen onze klanten op de eerste plaats en bieden we wetenschappelijk bewijs voor wat we met je delen.

Klant is Koning

Evidence based wetenschappelijke benadering

Vertrouwen

Teamwork

Vernieuwing

Transparantie

Wie Zijn Wij

Andy en Rus hebben samen Intelligent Labs in 2015 opgericht met de missie om overal ter wereld supplementen van de hoogste kwaliteit te leveren.

over-ons-01

Rus Hughes

Chief Executive Officer

Rus Hughes is medeoprichter en CEO van Intelligent Labs en is verantwoordelijk voor de operationele leiding sinds onze start in 2015. Voordat hij Intelligent Labs oprichtte, was Rus de CTO van verschillende SaaS-startups, waarvan er één met succes werd overgenomen. Rus is ervan overtuigd dat we de wereld voor onszelf en onze families gezonder en gelukkiger kunnen maken door meer aandacht te besteden aan voeding, mindfulness, lichaamsbeweging en onderwijs en ons minder te laten leiden door blind consumentisme.

over-ons-01

Andy Mobbs

Chief Product Officer

Andy is medeoprichter van Intelligent Labs. Hij heeft het bedrijf samen met Rus opgezet met de missie de beste leverancier van supplementen ter wereld te worden. Andy houdt van HIIT-training, Latino dansen en is een fysiologie-nerd. Hij is ervan overtuigd dat de toekomst van de gezondheidszorg een persoonlijk op maat gemaakte toekomst zal zijn, waarin iedereen toegang zal hebben tot zorg, voeding en medicijnen afgestemd op de individuele noden.

Medisch Team

Dit zijn de mensen die ervoor zorgen dat elk advies, elke suggestie en elke aanbeveling die we publiceren op feiten gecontroleerd en wetenschappelijk ondersteund is. Maak hier kennis met onze artsen, verplegers en diëtisten.

over-ons-01

Lamia A Kader, MD

Medisch Auteur en Recensent

Lamia A Kader is dokter, chirurg en wetenschappelijk medisch onderzoeker. Ze heeft jarenlange ervaring in het medisch onderzoek en is bedreven in zowel de theoretische als klinische aspecten. Ze nam deel aan verschillende innovatieprojecten voor medische hulpmiddelen door klinische onderzoeken uit te voeren en protocollen voor medische proeven te ontwikkelen. Deze resulteerden in nieuwe medische technologieën en echte producten die levens redden. Bovendien is ze een zeer gemotiveerd en getalenteerd schrijver gespecialiseerd in medische artikelen.

over-ons-01

Kathryn Bubeck, RD, LDN

Medisch Auteur

Kathryn is diëtiste in North Carolina en een gezondheidscoach voor een bekende gewichtsverlies-app. Ze volgt momenteel een post-licentie pre-medicine aan de University of North Carolina Greensboro en is van plan zich in 2021 in te schrijven voor studies geneeskunde. Kathryn heeft reeds twee BSc-diploma’s behaald – Food & Nutrition (University of Alabama, 2016) en Health Behavior Management (University of Delaware, 2006). Haar hobby’s zijn rennen (ze neemt deel aan de NYC-marathon in 2020!), koken, reizen en spelen met haar lieve honden die ze uit het asiel redde.

over-ons-01

Kimberly Langdon, MD

Medisch Recensent

Kimberly Langdon is dokter in de geneeskunde en studeerde af aan de Ohio State University in 1991. Ze werkte op de afdeling verloskunde en gynaecologie in de OB/GYN-afdeling van de Ohio State University. Ze ging op pensioen na een lange en succesvolle carrière als oprichter en Chief Medical Officer van een bedrijf gespecialiseerd in medische hulpmiddelen op het gebied van vaginale infecties, menstruatiestoornissen en anticonceptie.

over-ons-01

Erica Lee, RN, AGACNP

Medisch Recensent

Erica behaalde een bachelor- en masterdiploma in Wetenschap aan de New York University Rory Meyers College of Nursing. Ze werkte 9 jaar lang bij het Langone medisch centrum van de University of New York, aanvankelijk als gediplomeerd verpleegster en later als gerontologie-verpleegkundige voor acute zorg en gespecialiseerd in cardiothoracale chirurgie. Nu is ze voltijds moeder en geniet ze van elk kostbaar moment van de mooie peutertijd van haar kinderen. Professioneel is ze actief als recensent van medische artikelen en spoort ze innovatief, interessant wetenschappelijk onderzoek op.

over-ons-01

Ioannis Nikitidis, MD, RD

Medisch Auteur

Ioannis Nikitidis is arts en behaalde zijn diploma in geneeskunde aan de Democritos University of Thrace, in Griekenland. Hij is ook diëtist met een bachelordiploma in “Voeding en Diëtetiek” en een Master of Science in “Gezondheid en Lichaamsbeweging”. En nog een bijkomend diploma Master of Science in “Healthcare Management”. Hij heeft werkervaring als arts en diëtist-voedingsdeskundige. Zijn interesses zijn onder andere de preventie en behandeling van chronische ziekten zoals obesitas, diabetes en kanker en de invloed van voeding, gewichtsverlies en lichaamsbeweging op deze aandoeningen.

over-ons-01

Milorad Radusin, MD

Medisch Auteur

Milorad is huisarts met ruim twaalf jaar ervaring. Hij studeerde af aan de Faculty of Medicine, Nova Sad, Servië. Hij werkt in een gezondheidscentrum als huisarts voor volwassenen en bezit ook jarenlange ervaring met de behandeling van pediatrische stoornissen.

over-ons-01

Kenyatta M. Cosby, MD

Medisch Recensent

Dr. Cosby is medisch auteur en arts-wetenschapper die reeds 20 jaar aan de slag is in de klinische geneeskunde (chirurgie en cardiologie) en biomedisch onderzoek (kanker, radiologie en cardiovasculaire aandoeningen) met daarenboven post-doctoraat ervaring aan de Johns Hopkins University School of Medicine en de National Institutes of Health (NIH).

Intelligent Labs Team

Dit zijn de mensen die actief zijn achter de schermen en ervoor zorgen dat alle supplementen op tijd worden geleverd. Zij zijn uw steuntje in de rug op weg naar een gezondere en betere levensstijl.

over-ons-01

Claudia Armstead

Chief Operating Officer

Claudia is een op groei gerichte leider met meer dan 12 jaar expertise in training en ontwikkeling, talentmanagement en een sterke achtergrond in het optimaliseren van organisaties. Haar uitgebreide ervaring wordt gestuurd door een passie voor het koesteren van talent, het trainen van toppresteerders en het ondersteunen van bedrijven om doelstellingen te bereiken en de organisatiecultuur te versterken. Ze gelooft dat het helpen van mensen om succesvol te zijn garantie is voor de groei van een organisatie. Claudia heeft in verschillende sectoren gewerkt, van telecom tot IT en onroerend goed. Ze heeft een passie om bedrijven te laten bloeien en tegelijkertijd een mensgerichte benadering te behouden.

over-ons-01

Susana Jaulino

Marketing Manager

Susana heeft een passie voor alles wat digitaal is en kan bogen op een uitgebreide ervaring in de marketingwereld. Voordat ze bij Intelligent Labs kwam, was ze marketingexpert bij Facebook. Hier werkte ze met verschillende merken en KMO’s, die ze hielp hun marketingstrategieën uit te breiden. Naast reizen is ze een groot liefhebber van popcultuur en hedendaagse kunst. Als ze niet bezig is met het perfectioneren van haar ideeën kun je haar vaak bij een sportwedstrijd of live concert tegenkomen, twee van haar levenslange passies.

over-ons-01

Christian Baker

Product Manager

Christian is een door voedingssupplementen gepassioneerde ondernemer en marketeer die sinds 2009 in verschillende rollen actief was in de supllementenindustrie en zijn obsessie is sindsdien alleen maar toegenomen.

over-ons-01

David Pashley

Chief Technology Officer

David is de Chief Technology Officer bij Intelligent Labs. Hij is verantwoordelijk voor de interne ontwikkelingsprojecten zodat het team altijd in perfecte werkomstandigheden aan de slag kan. Hij heeft 20 jaar werkervaring bij andere bedrijven en bij het leiden van zijn eigen ontwikkelingsbedrijf. Als hij geen software aan het schrijven is, besteed hij zijn tijd graag aan klimmen en rennen (wanneer zijn knie het toelaat) en aan het genieten van veel te veel films in de bioscoop.

over-ons-01

Kat Sese

Customer Service Manager

Kat is sinds 2018 de Customer Service Manager bij Intelligent Labs. Haar passie is een gelukkige en tevreden klant. Ze heeft onze unieke manier ontwikkeld om met klachten of zorgen van klanten om te gaan waarbij u als klant altijd centraal staat. Ze weet namelijk dat klanten het kloppend hart zijn van elk bedrijf en dat de klant altijd koning is! Ze heeft meer dan 12 jaar ervaring in Customer Service.

over-ons-01

Daria Sukhanova

Chief Design Officer

Daria Sukhanova is de Chief Design Officer van Intelligent Labs sinds 2020. Vóór Intelligent Labs was Daria Senior Designer bij een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen mobiele geheugens. Ze verkochten hun producten over de hele wereld en terwijl ze daar aan de slag was, ontving het bedrijf meerdere keren de CES-prijs! Daria gelooft dat ontwerp een virtuele manier van communicatie is tussen de fabrikant en de klant. Voor haar is een goed uitgevoerd ontwerp een weerspiegeling van het bijblijven met de nieuwste trends en de klant te laten kennis maken met het product.

over-ons-01

Angie Arriesgado

Auteur

Angie is één van onze vaste auteurs en zij is het boegbeeld van een typische boekenwurm. Je zal haar nooit zonder boek zien en ze is gek op het leren van nieuwe dingen. Ze was nooit echt geïnteresseerd in schrijven, tot iemand haar voor een wedstrijd uitdaagde. En om een lang verhaal kort te maken – ze won de wedstrijd. En meer dan 15 jaar later is ze hier, bij Intelligent Labs, en schrijft ze over gezondheid, voeding, fitness en nog zo veel meer. Wanneer ze niet druk aan het schrijven is, speelt ze met haar zoontje en haar twee hondjes.

over-ons-01

Marko Nikolic

WordPress Developer

Marko is verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken die te maken hebben met het ontwerp en de updates alle Intelligent Labs-websites. Voordat hij bij ons aan de slag ging, werkte Marko ongeveer 7 jaar als freelancer, waarbij hij enkele INC 5000-bedrijven in zijn klantenbestand had. Zijn ervaring leerde hem dat goede en open communicatie de sleutel tot succes is. Als hij niet aan het werk is, slaapt hij graag laat en wandelt hij elke avond met zijn hond.

over-ons-01

Madel Legarto

Verantwoordelijke Klantendienst

Als verantwoordelijke van de klantendienst houdt Madel toezicht op teamleden en leidt ze nieuwe medewerkers op. Met meer dan 13 jaar klantendienstervaring in telecommunicatie, crowdfunding, reizen en mode, is ze bijzonder bedreven in het oplossen van conflicten en het ontwikkelen van processen om de productiviteit en prestaties te verbeteren. Na het werk geniet ze van haar leuke gezin van 2 jonge jongens – en kan je ze waarschijnlijk op het strand vinden, op de camping of plezier aan het maken in de karaoke-hub.

over-ons-01

Daniya Nakipova

Social media- en Communitymanager

Daniya is een sociale media- en communitymanager bij Intelligent Labs. Ze heeft een postdoctoraal in BBA Marketing en Management en volgt een MBA in Digitale Marketing in Barcelona, ​​Spanje. Voordat Daniya bij Intelligent Labs kwam werken, werkte ze in verschillende start-ups en in de horeca. Haar hobby’s zijn CrossFit, reizen en nieuwe talen leren.

over-ons-01

Antonitta Monsales

Inventory Manager

Toni is de inventarismanager bij Intelligent Labs en verantwoordelijk voor voorraadplanning en inkoop. Voordat ze bij Intelligent Labs kwam, deed Toni jarenlang ervaring op bij topsport- en modebedrijven. Ze heeft 11 jaar ervaring in Supply Chain Management, Merchandising en Product Development. Is ze niet aan het werk dan kan je Toni altijd vinden op het strand, in de fitness of gewoon thuis met haar 10 lieve honden. Ze werkt in haar vrije tijd als vrijwilliger bij een dierenasiel en zorgt voor honden en katten die op zoek zijn naar een adoptiebaasje. Ze houdt van hardlopen. Toni gelooft dat onze grootste rijkdom onze gezondheid is en dat een gezond lichaam begint met een gezonde geest.

over-ons-01

Agatha Christie

Inventory Management Specialist

Agatha is een Supply Chain Specialist met 7 jaar ervaring in de logistiek en het bijwerken van bedrijfsvoorraden. Ze houdt ervan om operationele prestaties te analyseren en problemen op te lossen. Haar belangrijkste doel is het creëren van goede samenwerkingen met verkopers en leveranciers.