Vrolijke Kerst Van Iedereen Bij Intelligent Labs

Geschreven door Rus Hughes

Iedereen bij Intelligent Labs wenst jou een Vrolijke Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar!

Nu we aan het eind van het jaar gekomen zijn, staan we graag even stil bij onze doelen en plannen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Ons team is uitgegroeid tot een groep 25 fantastische mensen die samenwerken om ons te helpen onze beloftes waar te maken – om wereldwijd voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit te leveren. En om wetenschappelijk onderbouwde voedings- en levensstijl adviezen te geven gebaseerd op het uitgebreid onderzoek dat we doen.

2019 was een fantastisch jaar voor Intelligent Labs. We zijn er namelijk in geslaagd naar 11 nieuwe landen te leveren:

En voor de allereerste keer konden we onze klanten verschillende promoties aanbieden, zoals tijdens Halloween en Black Friday. Dat is onze manier om jullie te danken.

We stellen jullie feedback heel erg op prijs en jullie steun om uit te groeien tot het bedrijf dat we voor jullie willen zijn.

Want zonder jullie en jullie onaflatende steun zouden we er dit jaar niet in geslaagd zijn om onze supplementen massaal ter beschikking te stellen en zo veel impact te hebben op de gezondheid van zo veel mensen.

Vooruitkijkend naar 2020 zijn we van plan om van onze bedrijfswaarden eerlijkheid en vertrouwen een topprioriteit te maken door onze externe testen nog verder uit te breiden en om nog meer informatie beschikbaar te maken voor al onze klanten.

Ons bedrijf en onze naam staat garant voor vertrouwen  – het vertrouwen dat we ontvangen van jou, van onze klanten, en het vertrouwen dat we in elkaar hebben. Daarop bouwen we verder tijdens het nieuwe jaar!

Ook als je iets nodig hebt tijdens de kerstperiode, aarzel in geen geval om contact op te nemen!

We wensen je een fantastische Kerst, en zien je graag terug volgend jaar!

Claim 15% korting op je eerste bestelling

Voer je e-mailadres in om jouw kortingsbon van 15% te ontvangen