10 Belangrijke Weetjes Over Onze Prenatale Vitamines voor Vrouwen

Geschreven door Angie Arriesgado
Intelligent Labs prenatale vitaminen voor vrouwen

Terwijl pasgeboren baby’s kleine wezentjes van pure vreugde en geluk zijn, beseffen we allemaal dat het dragen van nieuw leven echt NIET voor angsthazen is. Daarom geven we je graag in dit artikel een professionele tip van vrouw tot vrouw: bescherm jezelf en jouw baby en neem zo vroeg als mogelijk in de zwangerschap prenatale vitamines in!

Maar welke multivitamine kies je het best? Nou, daar gaan we het vandaag over hebben. Hieronder zullen we 10 belangrijke weetjes delen over Intelligent Labs Prenatale Multivitamine voor Zwangere Vrouwen.

Hier Vind Je 10 Belangrijke Weetjes over Onze Prenatale Multivitamines

Er is zeker geen tekort aan zwangerschaps-multivitamines op de markt. We zijn er echter wel van overtuigd dat ons eigen supplement het beste op de markt is! Dit is waarom:

1) Elke tablet bevat 25 essentiële vitamines en mineralen!

We hebben heel zorgvuldig 25 vitamines en mineralen gekozen voor een holistische zwangerschapsondersteuning. En we hebben veel nagedacht over de hoeveelheid voedingsstoffen die per portie (1 tablet) worden opgenomen. Zoals je kan zien in de supplementenlijst hieronder, gebruiken we hogere concentraties dan veel andere merken.

Elke tablet bevat alle vitamine B-supplementen die essentieel zijn voor een succesvolle zwangerschap:

  • Vitamine B1 – Thiamine – 12mg of 1000% van de dagelijks vereiste waarde (%DV)
  • Vitamine B2 – Riboflavine – 13mg of 1000% van de DV
  • Vitamine B3 – Niacin – 25mg of 156% van de DV
  • Vitamine B6 – Pyridoxal-5-fosfaat – 25mg of 1471% van de DV
  • Vitamine B9 – 5-MTHF – 400mcg of 167% van de DV
  • Vitamine B12 – Methylcobalamine – 400mcg of 16667% van de DV

We hebben ook vitamine A (in zijn zwangerschapsveilige vorm bètacaroteen), C, D, E en K toegevoegd, evenals de belangrijkste mineralen die nodig zijn voor een gezonde moeder en baby!

Onze prenatale multivitamines maken gebruik van biologisch beschikbare vormen van 25 voedingsstoffen

2) We gebruiken de meest biologisch beschikbare vormen van de supplementen

Naast het aantal supplementen dat per tablet wordt opgenomen, hebben we ook heel veel aandacht geschonken aan de kwaliteit ervan! Wat heb je tenslotte aan een hogere concentratie aan supplementen als je lichaam ze niet kan opnemen, toch? Je spoelt ze dan gewoon door het toilet!

In plaats van gewoon foliumzuur gebruiken we bijvoorbeeld 5-MTHF geactiveerd foliumzuur. Dit komt omdat mensen met het recessieve MTHFR-gen niet in staat zijn om gewoon foliumzuur te metaboliseren. Zoals je waarschijnlijk weet, is foliumzuur een van de belangrijkste voedingsstoffen die een foetus nodig heeft. Gebrek eraan kan leiden tot geboorteafwijkingen, met name neurale buisdefecten, waarbij de hersenen en wervelkolom van de baby zich niet goed ontwikkelen.

Bovendien zijn wij de enige fabrikant van prenatale supplementen die de actieve vorm van vitamine B6 (P-5-P) gebruikt. Andere merken gebruiken de inactieve vorm van pyridoxine omdat P-5-P 7x duurder is!

Ten slotte verkiezen we ook de actieve vorm van vitamine B12 (methylcobalamine) boven de synthetische versie (cyanocobalamine). Methylcobalamine wordt beter door het lichaam opgenomen en wordt ook efficiënter gebruikt.

3) Niet alleen voor zwangere vrouwen – we raden aan onze prenatale vitamines vóór de conceptie in te nemen!

Het algemene advies voor vrouwen die zwanger willen worden, is dus om zo snel mogelijk prenatale vitamines te gebruiken. Seksueel actieve vrouwen starten best met prenatale multivitamines omdat niemand weet wanneer bevruchting (sperma en ei samenkomen) precies gebeurt.

De waarheid is dat veel vrouwen zich niet eens realiseren dat ze zwanger zijn totdat ze reeds ver in hun eerste of zelfs tweede trimester zijn! Dit kan leiden tot allerlei problemen voor zowel moeder als kind (bijvoorbeeld neurale buisdefecten (NTD) bij de foetus). Dit komt doordat de hersenen en de wervelkolom zich in de eerste 4-6 weken ontwikkelen, dus als de moeder essentiële voedingsstoffen mist, kunnen NTD en aangeboren problemen optreden.

Als je echter vóór de conceptie begint met het gebruik van prenatale multivitamines, elimineer je vrijwel het risico op NTD bij jouw baby. Je vergroot ook exponentieel de kans op een succesvolle zwangerschap!

Uw supplement is perfect voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven

4) Ook perfect voor mama’s die borstvoeding geven!

Wat ook bijzonder is aan onze prenatale vitamines, is dat je ze kunt blijven gebruiken, zelfs nadat je bent bevallen en je baby borstvoeding gaat geven! We hebben verschillende extra supplementen toegevoegd om jouw borstvoeding te ondersteunen; zoals:

  • IJzer – IJzerbisglycinaatchelaat – 18mg of 100% van de DV
  • Jodium – Kaliumjodide – 290mcg of 193% DV
  • Vitamine D3 – Cholecalciferol – 25mg of 125% van de DV
  • Vitamine B12 – Methylcobalamine – 400mcg or 16667%

5) Je hebt maar 1 tablet per dag nodig

We hebben het allemaal heel druk. En als je een beetje lijkt op mij dan vind je het vast ook vervelend om bij te houden welke supplementen je elke dag zou moeten nemen. Nou, in plaats van de benodigde hoeveelheid van onze prenatale vitamines te verdelen in 2 of 3 kleinere tabletten, hebben we besloten om alles in één grote tablet te stoppen. Het enige wat je nu nog hoeft te onthouden, is eenmaal per dag een tablet te nemen, bij voorkeur bij het ontbijt!

6) Handige tabletten

Ja, onze tabletten zijn inderdaad groot, maar ze zijn ook dun omdat we er geen vulstoffen aan hebben toegevoegd. Om het probleem met de grootte aan te pakken, hebben we een ingenieuze oplossing bedacht voor mensen die een hekel hebben aan het nemen van extra grote pillen – door ze makkelijk breekbaar te maken. Elke tablet heeft een centrale breukstreep zodat je ze handig in twee helften kan breken. Dus daar ga je – groot tabletprobleem opgelost!  

7) We gebruiken actieve verpakkingstechnologie om de kostbare inhoud binnenin te beschermen

We weten dat we zouden allemaal sterven als we niet genoeg zuurstof kregen. Maar wist je dat het tegenovergestelde is voor in water oplosbare vitamines zoals vitamine C en vitamine B? Ja, het blootstellen van deze vitamines aan zuurstof kan ze vernietigen.

Om dit probleem te bestrijden, gebruiken we een speciaal type actief polymeer voor onze flessen om vocht af te voeren en het zuurstofgehalte te verlagen tot 0,01%! Dit zorgt ervoor dat jouw tablet alle 25 vitamines en mineralen behoudt en in jouw systeem brengt.

Vergeet zelf ook niet altijd goed de fles goed af te sluiten.

Je ontvangt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met ons prenatale supplement

8) Fantastische waarde voor jouw geld

Elke fles van ons prenatale supplement bevat 60 vegetarische tabletten. Met 1 tablet per dag betekent dit dat elke fles 60 dagen meegaat. We weten ook hoe de kosten kunnen oplopen tijdens de zwangerschap en de babytijd, dus hebben we ons supplement zeer scherp geprijsd om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen!

9) Geproduceerd in een GMP-faciliteit

De kwaliteit van ons zwangerschapssupplement is uiterst belangrijk voor ons. Wij produceren in een FDA- en GMP-geregistreerde fabriek in de VS. We laten ook laboratoriumtests door derde-partijen uitvoeren om te bewijzen dat onze supplementen precies zijn zoals beschreven! 

10) Love it of 100% geld-terug-garantie

Deze multivitamines bestaan uit 25 biologisch goed opneembare supplementen in hoge concentraties die je kan nemen voor de conceptie plaatsvindt tot aan de borstvoeding. Bovendien hebben we er natuurlijk voor gezorgd dat je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Je zal deze geld-terug-garantie nergens anders vinden. We hopen dat je er net zoveel van zal genieten als wij, maar zo niet, retourneer dan gewoon het product om je geld terug te krijgen.

Tenslotte

Het is nooit te laat om je baby een voorsprong te geven. Neem onze prenatale multivitaminen zelfs voordat je kind verwekt is. Het is een van de beste dingen die jezelf en de baby kunt doen!

Claim 15% korting op je eerste bestelling

Voer je e-mailadres in om jouw kortingsbon van 15% te ontvangen