Een bericht aan onze klanten: veiligheidsmaatregelen bij de fabricage tijdens de COVID-19-uitbraak

Geschreven door Rus Hughes

Allereerst willen we je Hartelijk Danken.  We waarderen het ten zeerste dat u Klant bent bij ons. 

We maken ons allen zorgen over de impact van COVID-19! Daarom willen we u verzekeren dat de gezondheid en veiligheid van onze klanten altijd onze topprioriteit was en dat nu ook blijft.

We volgen strikt alle richtlijnen die worden aanbevolen door The Centers for Disease Control and Prevention (CDC), onze gezondheidsafdeling en andere betrokken instanties.

We nemen samen met onze fabrikanten extra preventieve maatregelen om onze werknemers en klanten te beschermen en tegelijkertijd de kwaliteit en veiligheid van het product te waarborgen.

De Voorzorgsmaatreglen die we nemen om onze Werknemers en de Werkplek Veilig Te Houden::

  • Onze productiefaciliteiten voeren dagelijks een infraroodtemperatuurcontrole uit van alle medewerkers bij aankomst op de werkplek.
  • Onze productiefaciliteiten hebben extra handdesinfectiestations geplaatst aan de voordeur en op verschillende plaatsen in het gebouw.
  • Onze productiefaciliteiten hebben de frequentie van het reinigen van alle oppervlakken en apparatuur gedurende de dag verhoogd.
  • Hoewel een goede hygiëne reeds topprioriteit was, manen we onze medewerkers aan om de vereiste hygiënische maatregelen, desinfectie en grondig wassen van de handen gedurende de dag op te voeren.
  • We zorgen voor de vereiste beschermende kleding voor eenmalig gebruik. Deze wordt regelmatig vervangen en veilig afgevoerd.
  • Werknemers moeten thuis blijven als ze griepachtige symptomen vertonen of ziek worden op het werk, volgens de richtlijnen van ons gezondheidsbeleid.

Producten en Inventaris:

  • We garanderen zoals altijd een veilig en hygiënisch productieproces. Veilige behandeling en opslag van onze producten.

Intelligent Labs volgt nauwlettend de gezondheidsmaatregelen en instructies van het CDC. We hebben steeds de meest actuele informatie om ervoor te zorgen dat de genomen beschermingsmaatregelen volledig en correct zijn. We blijven de snel evoluerende situatie opvolgen en passen ons beleid aan waar nodig.

Bij Intelligent Labs doen we er alles aan om onze werknemers, klanten en de gemeenschap veilig te houden.
Bij Intelligent Labs kunnen werknemers van huis uit werken.
We blijven veilige producten maken waarop onze klanten kunnen vertrouwen.

Hartelijke groet,

Intelligent Labs

Claim 15% korting op je eerste bestelling

Voer je e-mailadres in om jouw kortingsbon van 15% te ontvangen